Voor onze Nederlandse klanten... Wij zijn maar liefst 52% goedkoper dan verhuurders uit NL - limburg en Noord-Brabant!
Lees meer  |  Sluiten

Oplossingen voor professionelen

Behalve de particuliere verhuur werken wij ook samen met professionele partners. 

Bent u architect of projectleider? Aannemer, schilder of stucadoor? Wilt u uw klanten op efficiënte wijze bijstaan in het realiseren van hun droomhuis?

Wenst u ad hoc inzet van onze bouwdrogers of een structurele samenwerking?

Neem dan contact met ons op en samen kunnen we een ideaal partnerschap uitwerken, voordelig voor zowel uzelf als uw klanten!

Klikt u alvast hier om de meerwaarde van de inzet van bouwdrogers terug te vinden.

Wat houdt professionele samenwerking in?

Voor architecten, stukadoors, vloerders,... in de bouwsector heeft Vochtex Bouwdrogerverhuur oplossingen op maat voor de ad hoc inzet van bouwdrogers, kachels en ventilatoren bij hun klanten. 
Ook voor projectontwikkelaars die jaarlijks meerdere projecten opleveren hebben wij bij Vochtex Bouwdrogerverhuur oplossingen in de vorm van een structurele samenwerking waarin Vochtex u volledig ontzorgt voor wat betreft de droging van uw projecten.

Bent u een verhuurbedrijf en zit u door uw stock? Wenst u dat Vochtex Bouwdrogerverhuur u bijspringt met het ad hoc verhuur van bouwdrogers? 
Wenst  u als verhuurbedrijf het verhuur van uw bouwdrogers uit te besteden aan Vochtex? Of wenst u als zelfstandige - eventueel in bijberoep - uw eerste stappen te zetten in de branche van de bouwdrogerverhuur?

Vertrouw uw activiteiten toe aan Vochtex Bouwdrogerverhuur en neem snel contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken welke optie voor u het beste is. 

Klikt u ondertussen hier om meer te lezen over voordelen van de inzet van bouwdrogers.

OPLOSSING OP MAAT NODIG?

Indien u een oplossing op maat wenst, kan u met ons contact opnemen.

Contacteer ons vandaag nog!