Voor onze Nederlandse klanten... Wij zijn maar liefst 52% goedkoper dan verhuurders uit NL - limburg en Noord-Brabant!
Lees meer  |  Sluiten

Bouwdrogers huren in Belgiƫ of in Nederland?

Behalve onze zeer scherpre prijs, is er geen enkel verschil. De overgrote meerderheid van de verhuurbedrijven – ook in Nederland – gebruiken bouwdrogers van het merk Dryfast. Hierdoor zijn de toestellen identiek aan elkaar. Meer nog, waar veel andere bedrijven verouderde en dus minder efficiënte toestellen gebruiken, zijn al onze toestellen zeer recent en vernieuwen wij vaak onze stock.

Liefst 52% goedkoper

Onze vestiging ligt in de Belgische grensstreek dus wij kunnen ook in Nederland snel leveren. En dat helemaal aan dezelfde voorwaarden als onze Belgische klanten. Dat wil dus zeggen: 

•    Gratis levering, installatie en ophaling bij een huur van minstens 28 dagen, ongeacht de afstand.
•    Gratis wateropvang, verlengkabels en andere hulpmaterialen meegeleverd.
•    Telefonische hulp en bijstand en eventueel een tussenkomst bij problemen met of vragen over de bouwdrogers.

Hoe kunnen wij liefst de helft goedkoper zijn dan verhuurders uit Nederland?

Bij Vochtex Bouwdrogerverhuur zijn we gespecialiseerd in het verhuren van bouwdrogers en afgeleide toestellen en verhuren we niets anders. Wij zijn dus volledig afhankelijk van de verhuur van dit materiaal en zien dit niet als één van de zovele toestellen in het assortiment, zoals het gros van de Nederlandse verhuurders die een breder gamma aan (bouw)apparatuur verhuren.

Hierdoor kan Vochtex Bouwdrogerverhuur u altijd zeer scherpe prijzen aanbieden. Bij ons kan u daarenboven ook rekenen op een stipte levering, professionele installering en snelle ophaling na afloop en – zoals voor onze Belgische klanten – gebeurt dat allemaal geheel gratis bij een huur van tenminste 28 dagen.

Moet er waarborg betaald worden?

Neen. Bij Vochtex Bouwdrogerverhuur rekenen wij geen waarborg aan. Niet aan onze Belgische klanten, en ook niet aan onze Nederlandse klanten.  Ook in Nederland kan u dus met een gerust gemoed een bouwdroger huren bij Vochtex. U dient helemaal niets te betalen tot na afloop van de huurperiode. 

Zijn er beperkingen qua uren dat het toestel gebruikt wordt?

Bij verschillende Nederlandse verhuurbedrijven telt men per dag 8 draaiuren. Bij Vochtex Bouwdrogerverhuur doen we hier niet aan mee, bij ons telt een dag gewoon 24 uren. U kan dus ook in Nederland onze bouwdroger gerust laten draaien zolang u wilt, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Een dag is een dag, telt 24 uren en kost u nooit meer dan de op onze website vermelde prijzen. 

Hoe werd het prijsverschil met de Nederlandse verhuurders berekend?

We hebben het gemiddelde genomen van de prijzen die door 12 verschillende verhuurders op hun websites geafficheerd worden en vergeleken met onze huurprijs voor een bouwdroger DF400 voor een periode van 4 weken. Hieruit blijkt dat wij liefst 52% goedkoper zijn dan de gemiddelde prijs bij Nederlandse verhuurders voor dezelfde periode. 

Nog niet helemaal overtuigd?

Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn of heeft u nog vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u overtuigen om bouwdrogers te huren bij Vochtex Bouwdrogerverhuur. 

OPLOSSING OP MAAT NODIG?

Indien u een oplossing op maat wenst, kan u met ons contact opnemen.

Contacteer ons vandaag nog!