Voor onze Nederlandse klanten... Wij zijn maar liefst 52% goedkoper dan verhuurders uit NL - limburg en Noord-Brabant!
Lees meer  |  Sluiten

Over ons

Vochtex Bouwdrogerverhuur is gespecialiseerd in het verhuren, leveren en installeren van diverse toepassingen voor de droging van nieuwbouw- en verbouwprojecten.

Wij maken gebruik van de toestellen van het gerenommeerde merk Dryfast dat bekend staat om zijn uiterst betrouwbare en robuuste bouwdrogers, ventilatoren en kachels. 

Onze werkwijze

Bij verbouwingen en zeker bij nieuwbouwwoningen wordt er enorm veel gebruik gemaakt van water.

Om werken elkaar zo snel en efficiënt mogelijk te laten opvolgen en om zo snel mogelijk een gezond leefklimaat in uw huis te hebben, maakt u best gebruik van bouwdrogers.

Bij Vochtex Bouwdrogerverhuurt vindt u individuele bouwdrogers, ventilatoren en kachels, of kan u meteen kiezen voor het gemak van een promopack.
Indien u niet zeker bent van welke optie voor u het beste is of voor algemeen advies, kan u altijd met ons contact opnemen en bekijken we samen met u wat voor u de meest (kosten)efficiënte optie is om uw huis te drogen.

Als u een keuze gemaakt en een bestelling geplaatst heeft, spreken we een leverdatum af. Let er hierbij op dat u best een wachtperiode van 24 à 48 uur in acht neemt na voltooiing van uw pleisterwerken of anhydriet vloeren en tot 7 dagen voor een traditionele chapevloer. 
Consulteer uw leverancier of professional voor concrete informatie, maar met de bovenstaande wachttijden voor de inzet van bouwdrogers zit u door de band genomen goed. 

Op de afgesproken dag levert én installeert Vochtex Bouwdrogerverhuur de door u bestelde toestellen. Tijdens het droogproces blijven wij beschikbaar voor informatie of bij problemen en bij voltooiing van het droogproces komen wij het materiaal ook weer ophalen. 

Voordelen van het huren bij Vochtex Bouwdrogerverhuur:

  • Gratis levering bij een huurperiode van minstens 28 dagen.
    Bij een kortere periode wordt er een transport- en installatiekost van € 50 (excl. BTW) aangerekend.
  • Wij leveren, installeren en halen op doorheen héél België en Nederland en dat zonder regiobeperking of extra kosten.
  • U hoeft géén waarborg te betalen en ontvangt pas na afloop een factuur. 
  • Dankzij Vochtex Bouwdrogerverhuur verloopt het droogproces van uw woning veel efficiënter en, vooral, zorgeloos voor u als klant. 

Vocht- en waterschade door wateroverlast?

Ook dan kan Vochtex Bouwdrogerverhuur veel voor u betekenen. 

Onze bouwdrogers, ventilatoren en kachels werken ook uitstekend bij het drogen van huizen na calamiteiten met vocht- en waterschade.

OPLOSSING OP MAAT NODIG?

Indien u een oplossing op maat wenst, kan u met ons contact opnemen.

Contacteer ons vandaag nog!